Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

بازار سهام برای دومین روز متوالی با افت مواجه است. شاخص کل در میانه بازار امروز به حدود یک میلیون ۳۵۰ هزار واحد رسیده است و تمامی گروه‌های شاخص‌ساز بازار قرمز شده‌اند. روز گذشته گروه‌ بانکی در واکنش به مذاکرات رشد داشت اما این گروه نیز امروز تمام منفی است.

محمد خبری‌زاد کارشناس بازار سهام در خصوص وضعیت بازار گفت: شرایط بازار طی سه هفته اخیر تغییری نکرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ابهامات همچنان وجود دارد. در صدر این ابهامات برجام است که نتیجه آن بر شرایط بازار بسیار تاثیرگذار خواهد بود.

وی افزود: موضوع بعدی قیمت‌گذاری دستوری است. این موضوع در مورد خودرو شفاف است ولی در واقع در بسیاری از موارد وجود دارد. قیمت فولاد، سیمان، پتروشیمی و … هم کنترل می‌شود.

خبری‌زاد گفت: ابهام بعدی موضوع لایحه بودجه ۱۴۰۱ است. در حال حاضر خبرهای خوبی از بودجه برای بازار سهام نمی‌رسد. گفته می‌شود حامل‌های انرژی افزایش دو سه برابری خواهند داشت. اگر این افزایش با آزادسازی یا افزایش قیمت‌ها همراه باشد خوب است اما در غیر این صورت مشکلات زیادی را برای صنایع به وجود خواهد آورد.

این کارشناس بازار سهام اظهار کرد: موضوع بعدی فروش اوراق توسط دولت است. این موضوع باعث افزایش نرخ سود بانکی و بین بانکی شده است.

وی اظهار کرد: تحرکات کم‌رمقی که هر روز در یک گروه شاهدیم رونددار نیست. پولی در بازار در جریان است و هر روز از سهمی به سهم دیگر می‌رود. بازار برای رشد به یک جرقه جدی نیاز دارد.

دولت در باتلاق تامین نقدینگی است
خبری‌زاد اظهار کرد: جلسه امروز ستاد تنظیم بازار می‌تواند این جرقه را ایجاد کند. لغو قیمت‌گذاری‌های دستوری کمک بزرگی به ایجاد تحرکات خواهد کرد. موضوع دیگر تغییر دلار از ارز نیما به دلار صرافی ملی است. در حال حاضر ۲۵ درصد تفاوت قیمت دلار به جیب واردات‌چی‌ها می‌رود. این موضوع شرکت‌های صادراتی را با مشکل مواجه کرده است.

این کارشناس تصریح کرد: کل بدنه اقتصادی دولت بازار سرمایه را رها کرده است. این در حالی است که دوستان تا سال گذشته در توییت‌های متعدد خبر از بهبود وضعیت بازارهای مالی می‌دادند و الان هیچ نشانه‌ای از تلاش برای تحقق آن وجود ندارد.

خبری‌زاد اظهار کرد: دولت در باتلاق تامین نقدینگی افتاده و الان برای تامین حقوق هم اوراق می‌فروشد. فروش اوراق همچون چنگ زدن به شاخ و برگ‌های نازک است که دولت را نجات نخواهد داد. اگر دولت بتواند با حصول توافقات درآمد نفتی داشته باشد، اوضاع بهبود خواهد یافت. در غیر این صورت فروش اوراق متوقف نمی‌شود و اثرات آن بر پی به ای سهم‌ها و نرخ بهره بانکی مشهود است.

منبع: تجارت نیوز

منبع: آفتاب

کلیدواژه: نقدینگی اوراق قرضه بورس بازار سهام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۱۳۷۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمام اتفاقات منطقه بی ارتباط با خلیج فارس نیست

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اداره کل روابط عمومی استانداری، سید محمد حسینی معاون امور مجلس رئیس جمهور صبح امروز دهم اردیبهشت ماه، در آئین اختتامیه چهاردهمین جشنواره ملی خلیج فارس اظهار داشت: از دولت دهم تاکنون به این جشنواره تعلق خاطر دارم و دوست دارم در این محفل گرم و صمیمی حضور داشته باشم.

وی افزود: درباره بحث خلیج فارس نظریه پردازان از ایام قدیم به علت منابع انرژی به این منطقه هارت لند می‌گفتند و باور داشتند تسلط بر این منطقه یعنی فرمانروایی بر جهان و بر همین مبنا همواره به دنبال حضور در منطقه هستند و امروز تمام اتفاقات منطقه بی ارتباط به مسئله خلیج فارس نیست.

وی با اشاره به چند سند تاریخی در ارتباط با نام خلیج فارس و تعلق آن به ایرانیان اظهار داشت: یک محقق غربی به نام ژان ژاک پرینی در کتاب خود اعتراف کرده که ملل و طوایف مختلفی بر خلیج فارس استیلا یافتند و فرمانروایی کردند و روزگارشان سپری شد و منقرض شدند اما تنها ایرانی‌ها هستند که با هوش و درایت خود از این میراث‌شان نگهداری کرده و می‌کنند.

حسینی با اشاره به فرهنگ ۸ هزار ساله خلیج فارس نیز گفت: پرتغالی‌ها ۱۱۷ سال بر این منطقه تسلط داشتند اما امام قلی خان با یارانش توانستند این استعمارگران را از منطقه اخراج کنند بر همین مبنا روز ۱۰ اردیبهشت در شورای عالی فرهنگی به نام روز خلیج فارس نامگذاری شد.

وی با اشاره به لزوم شناخت و صیانت از تاریخ و هویت ملی تاکید کرد: استکبار در هر کجا ورود کرد به دنبال تغییر زبان و فرهنگ آن منطقه بود اما ملت ایران در تمام دوره‌ها از هویت ایرانی خود دفاع کردند و استکبار ستیزی خود را نشان دادند.

معاون امور مجلس رئیس جمهور با اشاره به پیشینه راه‌اندازی جشنواره خلیج فارس گفت: در دولت دهم این جشنواره با محوریت بندرعباس با نگاهی بین المللی ایجاد شد و امید داریم پس از فراز و نشیب‌های برگزاری این جشنواره ابعاد جهانی پیدا کند و ایرانی‌ها در سراسر جهان با آن ارتباط برقرار کنند.

وی با اشاره به ابلاغ سیاست‌های کلی اقتصاد دریا پایه از سوی رهبر معظم انقلاب اظهار داشت: برای اجرایی شدن این سیاست‌ها، دولت و سایر قوا باید در کنار هم باشند و اقدامات عملی برای بهره وری کامل از ظرفیت ساحل و دریا انجام دهند و توسعه کشور را در سواحل خلیج فارس رقم بزنند.

وی افزود: استان هرمزگان هم برنامه‌های خود را در مورد اجرای این سیاست‌ها به تهران ارسال کند تا با جمع بندی و بررسی و کار کارشناسی در نهایت بتوان از این مزیت خدادادی بهره لازم را برد.

کد خبر 6092080

دیگر خبرها

  • افزایش جذابیت صنعت نیروگاهی کشور برای بخش خصوصی/عرضه برق در بورس
  • خبری مهم برای عرضه اولیه های بورسی
  • تداوم خروج نقدینگی حقیقی‌ها در روز‌های منفی شاخص کل بورس
  • اصلاح بند س تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۳ چه تاثیری در بهبود وضعیت بازار سرمایه دارد؟
  • جاماندگی بورس از بازار‌ها
  • واگذاری شازند کاملاً شفاف و در فرآیندی قانونی بوده است
  • نیاز تولیدکنندگان به حمایت های عملی
  • دلیل کاهش قیمت دلار در چند روز اخیر چیست؟ همتی پاسخ داد
  • کوچ نقدینگی از بازار طلا و ارز به بازار سرمایه/ بورس جذاب شد
  • تمام اتفاقات منطقه بی ارتباط با خلیج فارس نیست